Over ons

Wie ben ik

Supai is het avontuur van Maxime Goffinet, een dertigjarige golfliefhebber uit Namen.

Ik speel nog maar 2 jaar golf en het werd al snel een echte passie. Ik ontdekte vervolgens de kleding en accessoires die met deze sport verband hielden en al snel kwam ik tot de ontdekking dat er niet veel Nederlandstalige of Franstalige webwinkels waren die de consument geruststelden en kwaliteitsartikelen aanboden.

Anderzijds kwam ik al snel tot een vaststelling: het aanbod in "instaptextiel" is teleurstellend en van lage kwaliteit, terwijl de grote merken producten van betere kwaliteit aanbieden, maar tegen zeer lage prijzen.

Ik ben opgeleid als advocaat en heb bijna 5 jaar in de juridische wereld gewerkt voordat ik in de politieke wereld terechtkwam. Naast mijn hoofdactiviteit had ik altijd de wil om een "sideproject" op te starten wanneer ik de kans had.

Het is nu gedaan. Supai is geboren!


Waarom Supai ?

Supai is de naam van een klein dorp op de bodem van de Grand Canyon in Noord-Arizona. Het ligt midden in het reservaat van de Havasupai Indianen en is een van de meest geïsoleerde Amerikaanse dorpen, aangezien het niet met de auto bereikbaar is.

Arizona ligt mij bijzonder na aan het hart omdat ik er een taaluitwisseling heb gedaan voordat ik aan mijn universitaire studies begon. Scottsdale is de perfecte golfbestemming, en ik heb er een heel jaar gewoond bij gastgezinnen die ik als een deel van mijn familie beschouw.

JSindsdien ben ik zeer gehecht gebleven aan deze plaatsen, waar ik al verschillende keren met vrienden of met mijn vrouw ben teruggekeerd.

Arizona is een beetje mijn tweede thuis en het was belangrijk voor mij om een naam te kiezen die daar verband mee houdt om mijn merk te vestigen!